Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Schilderwerken voor binnen en buiten

Het schilderen van uw binnen- en buitenmuren zorgt voor een stevige opwaardering van uw eigendom. Na een grondige inspectie van de ondergrond selecteren wij de meest aangewezen verf en schildertechniek. Onze expertise is uw garantie op een prachtig resultaat waar u nog jaren van geniet.
DECO -SON: uw schilder- en behangspecialist in Mechelen

Schilderen, behangen en interieurdecoratie kent voor ons geen geheimen. Al meer dan 25 jaar zijn we dé referentie voor alle grote en kleine schilderwerken in Mechelen. Wij werken alleen met de beste merken en volgens de nieuwste technieken. Zo bent u zeker van een resultaat dat uw verwachtingen overtreft.

Schilderen

Bent u van plan om uw binnenmuren of buitenmuren een nieuw kleurtje te geven? Als specialist in schilderwerken voor kleine of grote projecten in Mechelen helpen wij u graag een handje. Al 25 jaar lang volgen wij de laatste schildertrends op. Onze schilders geven uw woning of bedrijfsgebouw de uitstraling die het verdient. Verwacht niets minder dan een hoogwaardige schilderkwaliteit met een professionele service.

Behangen

Behangen is weer helemaal in. In ons ruim assortiment vindt iedereen zijn gading. Gaat u voor een opvallend en kleurrijk patroon of houdt u het liever wat discreter? Ons ervaren team van behangers komt graag bij u thuis om uw woning te behangen. We werken snel en zorgvuldig. Zo bent u zeker van een resultaat op trots op te zijn.

Adviseren

Bij DECO-SON delen we graag onze ervaring in decoratie en interieurstyling. Twijfelt u over welke kleurtjes uw interieur echt doen stralen? Heb je graag deskundig advies over welke raamdecoratie perfect past in uw persoonlijke stijl? Of zoek je inspiratie voor een volledige make over van je woning? Onze specialisten staan u bij met raad en daad.
Specialiteiten

Schilderwerken in Mechelen: ervaring gekoppeld aan eersteklas service

DECO-SON is al meer dan 25 jaar een begrip in Mechelen en Antwerpen. En of we daar trots op zijn. Het schilderen zit in ons bloed, een familietraditie doorgeven van vader op zoon. U kan bij ons terecht voor hoogwaardig kalei- en schilderwerk voor binnen en buiten. Reken gerust op de schilderspecialist uit Mechelen voor alle grote en kleinere schilderopdrachten in uw woning, winkel of kantoor. Onze schilderspecialisten geven uw plafonds, muren en schrijnwerk een nieuwe kleur.

Wij werken uitsluitend met de beste verfproducten en materialen. Zo bent u zeker van een onberispelijk resultaat waar u jaren van geniet. Voor, tijdens en na de schilderwerken in Mechelen kan u zeker zijn van duidelijke afspraken en een strakke planning. Zo blijft de hinder beperkt en weet u altijd waar u aan toe bent.
En ook onze service mag er zijn. Wat mag u verwachten?

• Snelle uitvoering en kwalitatieve afwerking
• Een afspraak is een afspraak!
• Vriendelijke medewerkers die altijd voor u klaar staan
• Hoogwaardige producten van de beste merken
• Correcte prijzen

Vakkundig schilderwerk in Mechelen

Als professioneel schildersbedrijf in Mechelen beginnen wij elk schilderproject altijd met twee zaken:

1. Een persoonlijk gesprek. Wij leren u als klant graag kennen. Zo ontdekken wij uw wensen en kan u genieten van vrijblijvend professioneel advies.
2. Een uitgebreide inspectie. Elke ondergrond en elke omstandigheden zijn anders. Wij brengen de gebreken aan de ondergrond. Op basis daarvan selecteren wij de meest aangewezen verf en schildertechnieken.

Op basis van ons gesprek en de inspectie ter plaatse bezorgen wij u een correcte offerte. Bent u akkoord? Mooi zo, dan kunnen wij al snel bij u aan de slag en profiteert u binnen de kortste keren van een gloednieuw interieur.
Ook na het uitvoeren van de schilderwerken in Mechelen blijft u genieten van onze service. Samen met u bekijken we uitvoerig of alles naar wens is. Wij zijn pas tevreden als u helemaal in de wolken bent van het resultaat.

Vraag snel uw offerte aan.


Meer dan alleen schilderwerken in Mechelen


DECO-SON staat niet alleen garant voor professionele schilderwerken. Als totaalspecialist in decoratie en interieurstyling nemen wij graag heel uw interieur onder handen. Naast binnen- en buitenschilderwerken zijn wij ook gespecialiseerd in behangen, raamdecoratie, vloerwerken, bezettingswerken, spuitkurk, en een volledige make over van je huis, appartement, kantoor of winkelpand in Mechelen.

Bent u van plan om uw interieur een volledige facelift te geven? Onze kleur- en stylingconsulenten geven je graag advies en inspiratie. Modern design, stijlvol klassiek, landelijk, industrial of boho chic, het maakt ons niet uit. Met onze kennis van de laatste interieurtrends geven wij elke ruimte een unieke toets.
© 2017 DECO-SON BVBA
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
DECO-SON BVBA
Tabakvest 112 bus 22.01
2000 Antwerpen
GSM: +32 476372969
Fax: +32 3 345 44 58
Contacteer ons